Projectes

AR Tools (projecte de Realitat Augmentada en col.laboració amb Sander Veenhof)
2011, Mobile Art Lab, HANGAR.

Guia secreta de Barcelona

AR Route (projecte de Realitat Augmentada per la Ruta Anarquista)
2011, Mobile Art Lab, HANGAR.

Guia secreta de Barcelona

L'arbre de la llibertat i altres històries
2009, Projecte Públic 2008–2009, SALADESTAR.

Guia secreta de Barcelona

Diagrames per a un metadisseny: sala de col·laboració Garaia
2008, Disonancias 2007–2008
.

Sala de col·laboració Garaia

Guia Secreta de Barcelona
2007, Fons 2007 a la creació artísitica i pensament contemporani, Entitat Autònoma de Difusió Cultural, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Guia secreta de Barcelona

La Ruta de la Infàmia-MMS

La Ruta de la Infàmia

La Ruta de l'Anarquisme
2005, Ajut a la producció Arts Visuals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 2004, Virreina Exposicions, Institut de Cultura de Barcelona. Catàleg: Tour-ismes, Fundació Antoni Tàpies, Barcelona, 2005.

La Ruta de l'Anarquisme

Vostè Està Aquí
2004, Can Cuiàs, intervenció permanent a l'estació del tren lleuger de Barcelona, Departament de Cultura, Generalitat de Cataluny. Catàleg: Art públic al Metro de Barcelona, Generatlitat de Catalunya, Departament de Cultura, 2004.

Vostè està aquí

Love Story
2003, Banquete, Virreina Exposicions, Institut de Cultura de Barcelona, www.banquete.org. 2001, Ville et Liason Social, Institut francès de Colònia, Alemanya. 2001, Idensitats: Calaf-Barcelona 2001. Catàleg: Idensitats, proyecto de intervención crítica e interacción social en el espacio público, 2001-2002, Servicio de Cultura, Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales, Madrid, 2002.

Love Story

 
espai de participació pública
‘Per a què el sistema funcioni, les masses han de ser no només productores, sinó també consumidores. Això tindrà enormes repercussions socials. Pel que fa als valors és necessari que la T de treball -herència del calvinisme- desaparegui de la "têt" i es canvï per les tres S, els elements d'atracció turística: Sun, Sea, Sex.’, Revolution culturelle du temps libre et practiques touristiques, Joffre Dumazedier ‘Tàctica és l'acció calculada i determinada per l'absència d'un lloc propi. Aquesta carència del lloc propi li permet, sense dubte, la mobilitat, però li exigeix una gran capacitat d'adaptació als atzars del temps, per prendre al vol les possibilitats que ofereix l'instant.’, L’invention du quotidien, Michael de Certeau ‘El viatge és l'únic context durant el qual la gent mira al seu voltant. Quan som turistes a qualsevol lloc mirem els paisatges, i quan sovint ens aturem i ens preguntem: qui ha triat les vistes que estem mirant i com han estat construïdes per nosaltres?’, On the Beaten Track: Tourism, Art, and Place, Lucy Lippard